Genomineerd voor ‘beste personal trainer van Nederland’
28mrtGeen reacties
Genomineerd voor 'beste personal trainer van Nederland'
Michelle Mussche maart 28, 2018 Geen reacties

Genomineerd voor ‘beste personal trainer van Nederland’

De Dutch Fitness Awards 2018

MSM Personal training is, net als vorig jaar, genomineerd voor de titel “Beste personal trainer van Nederland”. Help jij ons winnen? Lees hieronder hoe je kan stemmen en win zelf ook een toffe prijs! 

Stemronde
Vanaf 26 maart tot en met 10 mei kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete Fitnessclub of Personal Trainer. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst jouw stem bevestigt. Daarnaast mag je ook 1 stem uitbrengen via SMS. Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht te sturen naar nummer 1008 met de tekst “VOTE [UNIEKE SMSCODE]”. Lees hiermeer over stemmen via SMS.

Stem op MSM Personal training studio 🙂 

Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen: 

  1. Meet and Greet met Maan
  2. Meet and Greet met Katja Schuurman
  3. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  4. Een wellnessdag voor 2 personen. Een heerlijke dag ontspannen. 
  5. Een bioscoopbon voor 2 personen

Gemeente, provincie en landelijke winnaars
Fitnessclubs (deze Award is powered by Matrix) en Personal Trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een Fitnessclub of Personal Trainer kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Ook de landelijke winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Fitnessclubs en Personal Trainers met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger ontvangen op 3 juni tijdens de Award Show ook nog een Gold Award.

 

Award Show Dutch Fitness Awards 2018
De verkiezing wordt op 3 juni 2018 afgesloten met een feestelijke Award Show in het “Award Show Theater” in Gorinchem.

Tijdens deze feestelijke uitreiking kunnen de gemeente winnaars zich in het zonnetje laten door Katja Schuurman (fotomoment) en worden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd. Daarnaast zal Maan, winnares van The Voice of Holland 2016, een geweldige performance neerzetten en sluiten we af met de afterparty van DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon. Gegarandeerd feest!

Programma Award Uitreiking: 
19.00 uur – 20:15 uur    Uitreiking gemeentewinnaars & fotomoment Katja Schuurman of Miss NL Nickey Opheij
20:15 uur                      Inloop Award Show Theater
20:30 uur                      Award Show (presentatie Kim Kotter, optreden van Maan, Valerio Zeno)
21:30 uur – 22.30 uur    Afterparty met DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon en Maan

Comments are closed