Recensies

Recensies

Annemarie

In de 12 weken dat ik het programma volgde ben ik ruim 7 kg kwijtgeraakt. Hierdoor komt de teller op -18kg! Ik ben nog niet helemaal waar ik graag naar toe wil, maar ik voel me nu al velen malen fitter!

Ik had niet verwacht dat ik dit nog eens zou zeggen maar ik vind sporten nu echt leuk! De lessen bij MSM Personal training studio zijn leuk en afwisselend. Ik krijg er een hoop energie van!

Lees het hele verhaal van Annemarie …

Willeke Compagner

Ik ging 1 x per week naar de WOW en 1x keer per week had ik van Jan-Hein een personal training (1 op 1) met een weging. Waar nodig pasten we mijn menu samen aan.

Na 3 maanden voelde ik mij stukken fitter en was ik bijna 15 kilo lichter. Ik ben zelfs begonnen met hardlopen. Ik train nu nog 1 keer in de week bij MSM Personal training studio de WOW (work out of the week) en vind het nog steeds erg leuk. Wat ik natuurlijk nog ga proberen is die overige 5kg kwijtraken, maar dat komt goed!

Lees het hele verhaal van Willeke …

Jinny Kok

Doordat de trainers professioneel, begripvol, klantgericht en ook niet onbelangrijk, humoristisch zijn maakt dat het sporten een plezier is. Er zit veel afwisseling in de lessen wat er voor zorgt dat ik steeds opnieuw uitgedaagd word.

Ook hangt er een ontspannen sfeer onder de mede-sporters, wat maakt dat het laagdrempelig is en je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen.

Lees het hele verhaal van Jinny …

Fredy Steenbergen

Ik ga met heel veel plezier naar de lessen. Wat ik leuk vind is dat er door de relatief kleine groepen altijd aandacht is voor iedereen en dat werkt voor mij heel motiverend. Wat het ook erg leuk maakt, is dat de lessen iedere week echt anders zijn.

Ik ben heel erg blij dat ik de keus heb gemaakt bij MSM te komen sporten. Ik ben inmiddels 22 kilo afgevallen, ben veel fitter en kan zelfs weer hardlopen, wat ik eigenlijk niet verwacht had nog te kunnen doen.

Lees het hele verhaal van Fredy …

 

Jentje Timmerman

In 3 maanden tijd ben ik 13 kilo afgevallen. Ik vond het heel leuk om te sporten bij MSM Personal training studio want er is geen les hetzelfde!

Ik voel me veel lekkerder nu en probeer zo door te gaan. Bedankt Michelle.

Lees het hele verhaal van Jentje …

 

Happy vrouw 45+

Nog elke dag ben ik blij dat ik afgelopen januari de stap heb gezet om contact op te nemen met MSM Personal training studio om te gaan voor een gezondere leefstijl.

MSM Personal training studio bedankt voor alles en succes met het gezonder maken van nog veel meer mensen en voor wie nog twijfelt, stap uit je comfortzone en ga ervoor, het brengt je zoveel meer dan je denkt!

Lees het hele verhaal van deze happy vrouw…

jo langenberg voor en na

Jo Langenberg

Geweldig hoe goed ik ben geholpen door de begeleiding van Michelle en Jan-Hein. Begeleiding op maat die past bij mij en mijn mogelijkheden is de perfecte formule gebleken om mijn doel te bereiken!

Lees het verhaal van Jo…

sonja de boer voor en na

Sonja de Boer

Ik ben een personal training traject ingegaan met een super sportmaatje die ik hiervoor niet kende. Michelle en Jan-Hein hebben hierin echt de perfecte match gemaakt!

Lees het verhaal van Sonja…

 

Vrouw van 35+

Ik kan het sporten bij MSM Personal training studio echt iedereen aanraden ook als je last van je rug of nek hebt (ik wil bijna zeggen als ik het kan, kan iedereen het). Mij heeft het echt enorm geholpen!!

Al met al heeft het gemaakt dat ik in 5 maanden tijd mijn broeken 3 maten (!!) kleiner kan kopen! Kortom ik ben tevreden met het resultaat en mijn nieuwe levensstijl en vind het sporten heerlijk!

Lees het hele verhaal van deze vrouw…

Mariska Dunnink voor-en-na

Mariska Dunnink

Qua gewicht is er niet zoveel gebeurd (-8kg) maar omdat mijn vetpercentage veel lager is en mijn spiermassa door de krachttrainingen is toegenomen heb ik een veel strakker figuur gekregen. De voedingsadviezen waren totaal niet lastig of ingewikkeld, eigenlijk kon ik heel normaal eten.

Al met al heeft het gemaakt dat ik in 5 maanden tijd mijn broeken 3 maten (!!) kleiner kan kopen! Kortom ik ben tevreden met het resultaat en mijn nieuwe levensstijl en vind het sporten heerlijk!

Lees het verhaal van Mariska…

marijke voor en na

Marijke Meijer

(…)  begonnen met 1x in de week de WOW training. Een leuke en afwisselende les. Maar al snel merkte ik dat ik verder wilde! Michelle trok me direct mee voor een gesprekje en ik heb het roer toen radicaal omgegooid. 1x in de week personal training en 1 of 2x in de week groepslessen ernaast. Ik begon het sporten zowaar echt leuk te vinden! Ik heb zelfs op een onverwacht vrije avond mijn sportschoenen gepakt en ben gaan sporten voor de lol!! Dat was lang geleden!

Lees het verhaal van Marijke…

Felicia voor en na-1

Felicia Veen

Inmiddels zijn we een half jaar verder, ben ik 10 kilo lichter en is mijn vetpercentage sterk afgenomen. Ik zit nu veel beter in mijn vel en mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan. Ik ga elke week nog steeds met plezier naar de WOW (workout of the week), omdat het me uitdaagt om steeds weer mijn grenzen te verleggen.

Lees het verhaal van Felicia…

Pieter voor en na-2

Pieter Veen

(…) iets meer dan een half jaar verder, ben ik ongeveer 18 kilo kwijt en loop ik door de week gemiddeld 10 km hard en doe ik 1 keer in de week mee aan de WOW (workout of the week). Ik vind de WOW super om te doen, omdat je telkens weer uitgedaagd wordt met een gevarieerd programma om al je spieren te trainen.

Lees het verhaal van Pieter…

Edwin Drogt-1

Edwin Drogt

In het begin dacht ik echt, waar ben ik aan begonnen… Maar als ik nu naar mijn resultaten kijk dan ben ik blij dat ik met deze uitdaging ben begonnen. Ik wist niet dat ik zo snel resultaten zou boeken, maar het is gelukt! MSM Personal training studio heeft mij echt mijn ogen geopend op het gebied van sporten. Door de professionele begeleiding en motiverende woorden heb ik er heel veel plezier in gekregen.

Lees het verhaal van Edwin…

esther vd veen voor en na

Esther van der Veen

Ik voel me nu weer goed, ik ben gemotiveerder dan ooit en dat komt allemaal door het sporten en de voedingsadviezen bij MSM Personal training studio. Ik raad iedereen aan die twijfel heeft om contact op te nemen, niet als verkooppraatje maar omdat het een verrijking kan zijn voor iedereen.

Lees het verhaal van Esther…

moniek voor en na

Moniek Schuitema

Niet alleen ben ik meer gaan sporten, ik ben ook bewuster gaan eten. Niet met een raar dieet, maar wel door het bewust zijn van de dingen die je eet. Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen. Graag wil ik nog 10 kilo kwijt, en ik weet zeker dat me dat, met hulp van Michelle, zeker gaat lukken!

Lees het verhaal van Moniek…

Mariska Mussche

Sinds ik sport en mijn levensstijl heb aangepast voel ik me veel fitter, zit lekker in mijn vel en mijn kledingmaat is veel kleiner. Inmiddels ben ik al 22,2 kilo kwijt. Dit had ik zonder de goede begeleiding niet gehaald en zeker niet verwacht. Kortom: dit is echt een aanrader!

Lees het verhaal van Mariska…

jorien voor en na

Jorien

Ik ben gaan sporten en mis het inmiddels als ik niet kan, eet gezond maar volg geen streng dieet dat ik toch niet kan volhouden, mijn conditie is enorm verbeterd, ik voel me fitter, mijn gewicht is enkele tientallen kilo’s afgenomen en mijn kledingmaat is veel kleiner. Kortom; een aanrader!

Lees het verhaal van Jorien…

Michelle voor en na

Michelle Mussche

Als eigenaar en trainer bij MSM Personal training studio weet ik als geen ander hoe je je doelstelling kunt behalen. Zelf was ik al tevreden met mijn lichaam voordat ik begon met mijn experiment, maar ik wilde meer. Dit is gelukt! Ik voel me er goed bij, heb veel energie en geniet van mijn trainingen en voeding. Wanneer mag ik jou helpen je doelstelling te behalen?

Lees het verhaal van Michelle…

henriette voor en na 19012015

Henriëtte de Weerd

De Personal training gaf me echt de boost die ik nodig had. Het uurtje trainen op vrijdag was (en is nog steeds) heerlijk. Michelle weet je telkens weer opnieuw te motiveren en net even iets verder te gaan dan jezelf dacht dat je kon.

Lees het verhaal van Henriëtte…

Grietje-akkerman

Grietje Akkerman

Tegen iedereen zou ik willen zeggen: “Als ik het kan, als 58 jarige, die nog nooit gesport had en het ook niet leuk vond, moet iedereen het kunnen! Kom bij de groep!”

lees het verhaal van Grietje…

 

Jeannet en Heleen

In onze personal training periode hebben we allebei flink aan onze conditie gewerkt, we merken echt dat we minder snel moe worden en dat de oefeningen steeds makkelijker gaan. Door de personal training hebben we echt een stap in de goede richting gezet!

Lees het verhaal van Jeannet en Heleen… 

Ellie

Ellie is in 1,5 jaar tijd plm. 80 kg afgevallen door te gaan sporten en haar voeding aan te passen. In het begin ging het moeizaam en was het zwaar, maar ze ging door! Het is een onderdeel van haar leven geworden, ze heeft haar mindset aangepast en sport nu nog steeds een aantal keren per week. Het is ontzettend knap wat Ellie heeft gepresteerd en hoe ze het heeft gedaan! Ze heeft haar leven terug :).

ilona kemerink na 20 kg

Ilona Kemerink

Inmiddels ben ik 8 maanden bij MSM Personal training studio en ik kan zeggen dat ik mij fitter voel dan ooit. Mijn eetgewoontes zijn veranderd door adviezen van Michelle, ik sport 3 keer per week met plezier, waarvan 1 keer in de 2 weken met personal training (1 op 1) van Jarno. Dit heb ik de eerste periode 1x per week gedaan, maar doordat het zo goed gaat heb ik dit minder nodig. Bij MSM Personal training studio heb ik echt het gevoel dat ik gesteund word om mijn doel te bereiken.

Lees het verhaal van Ilona…